Vacature: Manager Finance

Word jij onze nieuwe Manager Finance?

Vacature : Manager Finance  | Werken bij Go-Tan B.V.

Go-Tan is een stoer en professioneel georganiseerd familiebedrijf met een zeer dynamisch karakter. Het management, waarin 2 broers uit de familie Go, heeft ambitieuze doelstellingen. Eén daarvan is moreel leiderschap tonen binnen de Aziatische retail en foodservice categorieën. ‘Lekker eten’ speelt een heel belangrijke rol binnen de familie Go. Go-Tan is niet een ‘food brand’, het is een Foodloving Asian Family. Want Food is Love. Goede smaak staat altijd buiten kijf, compromisloos. We let the food do the talking. En dit mag iedereen weten!

https://youtu.be/jyTu7UpIwEY

Ter versterking van ons Management Team zijn wij per direct op zoek naar een daadkrachtige Manager Finance die houdt van dynamiek en lid wil worden van de Go-Tan familie. m/v (fulltime, 40 uur)


Zijn we een juiste match? 
In onze zoektocht naar een daadkrachtige Manager met als specialisme Finance vinden we het van belang dat je past binnen onze familie. Wij zijn een stoer bedrijf dat anders is dan andere foodbedrijven. We hebben een eigen manier van werken, we zijn vooruitstrevend én hebben ambitieuze doelstellingen. Van belang is dat jij hierbij past. We zoeken een ambitieuze manager met sterke leidinggevende kwaliteiten, een financieel specialist met een IT-mind die wil doorgroeien. Het team bestaat uit meerdere disciplines, we vinden het belangrijk dat deze persoon ieder teamlid weet te motiveren.

De kandidaat die wij zoeken weet hoe deze informatie moet delen binnen het bedrijf en met de directie. Hij/zij is zich bewust van de organisatie en omgeving waarin hij/zij werkt en past zich daarop aan. Het weten te ontzorgen van de directie binnen ons bedrijf is van belang. Binnen het MT zijn we op zoek naar een persoon die de verschillende (vak)disciplines vanuit het finance perspectief bij elkaar weet te brengen, zorgt voor integrale stuurinformatie en structuur.


Jouw verantwoordelijkheid
Als Manager Finance rapporteer je direct aan de algemeen directeur. Je geeft rechtstreeks leiding aan een multidisciplinair team van een administrateur, de financieel-administratief (receptie) medewerkers, de informatiespecialist en de office-manager. Je bent lid van het MT dat samen met de twee bedrijfseigenaren sturing geeft aan de organisatie en haar ontwikkeling.

Als Manager Finance ben je primair verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van je team, het financieel beheer, het beheer van stambestanden, de administratieve organisatie en interne controle. We beschouwen digitalisering als een cruciaal strategische ontwikkeling van Go-Tan. Je zorgt voor de benodigde integrale financiële- en overige managementrapportages aan het MT en de directie.


Doelstellingen en uitdagingen
In jouw rol als Manager Finance liggen er onder andere de volgende doelstellingen en uitdagingen op je te wachten om aan te pakken: 

 • Het verder professionaliseren van de financiële administratieve organisatie, waaronder salaris- en personeelsadministratie.
 • Verantwoordelijk voor het (doen) voorbereiden van het jaarlijkse beleidsplan, begroting, maandrapportages, jaarrekening en jaarverslag.
 • De bewaking van de vastgestelde (jaar) budgetten.
 • Het sturing geven aan het verder handen en voeten geven aan de diverse IT-behoeften en ontwikkelingen binnen het bedrijf (digitalisering productie/ papierloze fabriek, stroomlijning informatieprocessen, etc.)
 • Het verder optimaliseren van het team dat bestaat uit meerdere disciplines.
 • Het bevorderen van een collegiaal en betrokken werksfeer door een open en transparante communicatiestijl en het stimuleren van een effectieve onderlinge samenwerking binnen en tussen alle betrokken afdelingen.

 
Jouw profiel

 • Een afgeronde WO/HBO opleiding bedrijfsadministratie of bedrijfseconomie.
 • Geruime leidinggevende ervaring.
 • Circa 8-10 jaar relevante ervaring in finance of soortgelijke functie, bij voorkeur in de foodsector of een productieomgeving.
 • Sterke affiniteit met ICT en digitalisering .
 • Brede ervaring met ERP-, salarisadministratie,- CRM- en database systemen.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Competenties
Vind jij het leuk om te werken in een dynamische omgeving waarbij je je steentje kunt bijdragen in de verschillende financiële uitdagingen?

 En beschik je over tenminste de volgende competenties:

              Effectief leiderschap – visie ontwikkelen – accuratesse – analytisch – kennis van wetgeving,

dan gaan we graag met jou in gesprek.


Wat kun je van Go-Tan verwachten als je ons nieuwe familielid wordt? 
Wij zijn een familiebedrijf dat betrokken is bij al haar personeel. De lijnen zijn kort en je bent verantwoordelijk voor een klein, maar hecht team. Wij bieden je een veelzijdige baan in een prettige familiaire en professionele werksfeer waar volop mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen.

 Wat hebben wij je nog meer te bieden?

 • Goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.
 • Dagelijks aanbod van verse producten in onze bedrijfskantine.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling op basis van een premieovereenkomst.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 12 maanden met daarna uitzicht op een vast dienstverband.
 • Toekenning van 26 vakantiedagen per jaar.
 • Een winstdelingsregeling die wordt toegekend bij winstgevendheid o.b.v. goed functioneren.
 • Een marktconform salaris, inclusief bedrijfsauto en -telefoon.

Spreekt de functie je aan? Laat ons in een uitgebreide motivatiebrief weten waarom jij bij Go-Tan zou willen werken. Stuur je CV en de uitgebreide motivatie in via het sollicitatieformulier.

 
De eerste selectiegesprekken worden (bij voorkeur) gepland vanaf 29 april 2019.

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met:

Floor Janssen, Janssen & Partners, info@janssenenpartners.nl, 0418-516680 / 06-40318895.


Een assessment kan deel uitmaken van de selectie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.