Terugroepactie Gebakken Uitjes
Belangrijke veiligheidswaarschuwing. Go-Tan Gebakken Uitjes 500 gram en 1200 gram

Go-Tan waarschuwt voor mogelijke metaaldeeltjes in zakken Gebakken Uitjes


Go-Tan kan niet uitsluiten dat er metaaldeeltjes voor kunnen komen in twee partijen van de Gebakken Uitjes 500 gram en 1200 gram. Go-Tan adviseert klanten te controleren of zij uitjes in zakken uit deze partijen in bezit hebben. Mocht dit het geval zijn, adviseert Go-Tan dit product niet te consumeren en vergoeding van het aankoopbedrag aan te vragen via refund@go-tan.nl. Voeg hier een foto bij van het product of de kassabon of vermeld de batchcode van het product en waar u het gekocht heeft.

Het gaat om onderstaande twee partijen. De THT-datum en partijcode zijn te vinden op de achterkant van de verpakking. De 500 gram en 1200 gram zakken Gebakken Uitjes met andere houdbaarheidsdata en de 100 gram cups Gebakken Uitjes vormen geen risico.

- Gebakken Uitjes 500 gram, THT: 7-2-2020,  batchcode: L9158
- Gebakken Uitjes 1200 gram, THT: 11-2-2020, batchcode: L9162

Alle producten uit deze partijen zijn uit voorzorg teruggehaald uit de schappen van de betreffende supermarkten en groothandels. Mochten er ondanks bovenstaande informatie nog onduidelijkheden bestaan, kan contact opgenomen worden met Go-Tan via info@go-tan.nl.